Direct een incasso starten:   085 301 85 79
Ik wil direct betalen
Ik wil direct betalen

Nu een incasso starten:   085 301 85 79

Nathalya Groot

Nathalya Groot, stagebegeleider

9 september 2021

Nieuwe stagiaires bij ons gestart!

Afgelopen week zijn er maar liefst 4 nieuwe stagiaires gestart binnen ons kantoor. Hiermee wordt extra duidelijk dat de zomervakantie nu echt voorbij is.

De studenten worden alle vier opgeleid tot juridisch administratief dienstverlener. We werken samen met zowel het ROC Horizon College als het ROC Regio College te Zaandam.

Vanuit mijn studietijd weet ik als geen ander hoe goed het is om een leuke stageplek te hebben. Ik vind het heel belangrijk om de stagiaires zo veel mogelijk mee te nemen in de dagelijkse praktijk. Koffie zetten en archiveren kunnen we natuurlijk zelf ook.

We nemen ze mee naar alle afdelingen. Van incassowerk tot het opstellen van dagvaardingen. De deurwaarder neemt de studenten ook graag mee op route. Dan weet je pas écht wat er ‘buiten’ gebeurt.

Maar om buiten goed te kunnen werken moet binnen alles op rolletjes lopen. De komende tijd gaan we hard aan de slag om van deze studenten ‘incasso-toppers’ te maken. Want met een sterrenteam halen we mooie resultaten en van mooie resultaten worden onze klanten blij en wij des te meer!

Pin It on Pinterest

Share This