Nu een exploot indienen:   085 301 85 79

Ik wil direct betalen
Ik wil direct betalen

Nu een exploot indienen:   085 301 85 79

Exploten snel, nauwkeurig en op tijd betekend. Altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Executeren van vonnissen; adequaat en vlot geregeld.

Deurwaarderskantoor Holland werkt graag samen met advocaten. Ons team van gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten staat voor je klaar. Ook ’s avonds en zaterdags brengen wij desgewenst jouw exploten uit.

Exploten aanbieden

Voor de status van een lopend dossier of een nieuwe opdracht, staan wij altijd voor je klaar. Bij spoedgevallen ook buiten kantoortijden en in de weekenden.

Waarom kies je voor ons?

Wij weten hoe belangrijk een goede samenwerking tussen een advocaat en een gerechtsdeurwaarder is. Je kunt bij ons terecht voor het betekenen van al jouw exploten.

Landelijke dekking

Eén kantoor, één aanspreekpunt. Voor het betekenen van jouw exploten door heel Nederland. Wij betekenen jouw exploten in no-time.

Waarom kies je voor Deurwaarderskantoor Holland?

Deurwaarderskantoor Holland werkt graag met jou samen. Ons team van gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten staat voor je klaar. Wij betekenen jouw exploten snel en betrouwbaar.

Wat kunnen wij voor jou doen?

  • Het uitbrengen van dagvaardingen
  • Het betekenen van vonnissen
  • Het executeren van vonnissen
  • Het leggen van beslagen
  • Conservatoire maatregelen
  • Aktes van constatering

Ook buiten kantooruren
Voor de status van een lopend dossier of een nieuwe opdracht, staan wij altijd voor je klaar. Bij spoedgevallen ook buiten kantoortijden en in de weekenden. Wij zijn altijd in de gelegenheid om jouw opdracht direct in behandeling te nemen.

Landelijke dekking

Het zoeken naar regionale partners is verleden tijd. Jouw exploten zijn bij ons in goede handen, ook als je een exploot wilt indienen buiten de regio. Wij betekenen jouw exploten landelijk. Snel, nauwkeurig én op tijd.

Samenwerken?
Vul dan ons contactformulier in of bel: +31 85 301 85 79. We maken graag kennis met je.

Mijn naam is Nathalya Groot, dé contactpersoon van Deurwaarderskantoor Holland voor jou als advocaat. Als ondernemersdochter begrijp ik waar het om draait in ondernemersland en weet ik als geen ander wat snel en doortastend optreden betekent.

Voor een heel aantal van jouw collega’s zijn we reeds bekend als een accuraat, snel en meedenkende deurwaarder. Meedenkend als een toevoeging op jouw adviespraktijk. Wij adviseren desgewenst over de juiste wijze van uitbrengen van dagvaardingen en overige exploten. Ook beslagen of bijvoorbeeld uitzettingen worden door ons snel en correct ingepland en uitgevoerd, zowel door de week en ’s avonds maar óók op zaterdag.

Spoedopdrachten; geen probleem!
We hebben een speciaal nummer (085 301 85 79) dat 6 dagen in de week van 8.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar is voor jou als opdrachtgever. Bij een nadrukkelijke samenwerking zijn wij 24/7 mobiel bereikbaar voor bijvoorbeeld beslag op een schip dat ’s nachts de haven in vaart.

Zullen we eens zaken doen?
Bel mij vandaag nog en we gaan direct aan de slag. Neem direct contact op via 085 301 85 79 of mail naar n.groot@dwkholland.nl.

Nathalya Groot

Pin It on Pinterest