Exploten snel, nauwkeurig en op tijd betekent. Altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Executeren van vonnissen; adequaat en vlot geregeld.

Deurwaarderskantoor Holland werkt graag samen met advocaten. Ons team van gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten staat voor je klaar. Ook ‘s avonds en zaterdags brengen wij desgewenst jouw exploten uit.

Exploten aanbieden

Voor de status van een lopend dossier of een nieuwe opdracht, staan wij altijd voor je klaar. Bij spoedgevallen ook buiten kantoortijden en in de weekenden.

Waarom kies je voor ons?

Wij weten hoe belangrijk een goede samenwerking tussen een advocaat en een gerechtsdeurwaarder is. Je kunt bij ons terecht voor het betekenen van al jouw dagvaardingen en het leggen van beslagen.

Landelijke dekking

Eén kantoor, één aanspreekpunt. Voor het betekene van jouw exploten door heel Nederland. Wij verzorgen jouw exploten in no-time.

Waarom kies je voor Deurwaarderskantoor Holland?

Deurwaarderskantoor Holland werkt graag met jou samen. Ons team van gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten staat voor je klaar. Wij betekenen jouw exploten snel en betrouwbaar.

Wat kunnen wij voor jou doen?

  • Het uitbrengen van dagvaardingen
  • Het betekenen van vonnissen
  • Het executeren van vonnissen
  • Het leggen van beslagen
  • Conservatoire maatregelen
  • Aktes van constatering

Ook buiten kantooruren
Voor de status van een lopend dossier of een nieuwe opdracht, staan wij altijd voor je klaar. Bij spoedgevallen ook buiten kantoortijden en in de weekenden. Wij zijn altijd in de gelegenheid om jouw opdracht direct in behandeling te nemen.

Landelijke dekking

Het zoeken naar regionale partners is verleden tijd. Jouw exploten zijn bij ons in goede handen, ook als je een exploot wilt indienen buiten de regio. Wij betekenen jouw exploten landelijk. Snel, nauwkeurig én op tijd.

Samenwerken?
Vul dan ons contactformulier in of bel: +31 85 301 85 79. We maken graag kennis met je.

Pin It on Pinterest