Direct een incasso starten:   085 301 85 79

Opdrachtgeversportaal

Opdrachtgeversportaal

Nu een incasso starten:   085 301 85 79

Dubieuze debiteuren. Wanbetalers. Vroeg of laat krijg je ermee te maken. Je hebt betalingsherinneringen verstuurd, maar betaling blijft uit.

Deurwaarderskantoor Holland heeft ruime ervaring in het incasseren voor mkb’ers, van groot tot klein en in elke branche. Breng jouw debiteur nu bij ons onder, wij gaan er vandaag nog mee aan de slag.

Incassoprocedure starten

Om te voorkomen dat jouw liquiditeit en cashflow in gevaar komen, is het belangrijk om snel in actie te komen.

Op het moment dat je ons inschakelt, gaan we direct voor je aan de slag. Dezelfde dag nog ontvangt jouw debiteur een e-mail en een sms met een nadrukkelijk verzoek tot directe betaling.

Juridische dienstverlening

Juridische conflicten, daar zit niemand op te wachten. Toch komen ze in de praktijk regelmatig voor. Onze juristen helpen jou met het oplossen van deze conflicten.

Ook helpen wij jou bij het opstellen van o.a. contracten en zakelijke overeenkomsten. Bestaande contracten en overeenkomsten checken wij graag voor je.

Kredietcheck

Weet jij hoe jouw klant er nu voor staat? Met een KredietCheck krijg je inzicht in de financiële situatie van jouw zakenpartner.

Voor een klein bedrag per maand kun je meer zekerheid inbouwen voor jouw onderneming over het betaalgedrag van jouw klanten.

Incassoprocedure

Op het moment dat je ons inschakelt, gaat er dezelfde dag een e-mail uit naar jouw klant met ons voorstel tot betaling. Wij nemen het gehele incassotraject voor je uit handen. We zien erop toe dat de openstaande vordering(en) binnen afzienbare tijd worden voldaan of dat de afgesproken betalingsregeling wordt nageleefd.

Gerechtelijke incasso
Het komt helaas voor dat een factuur ondanks minnelijke incasso niet wordt betaald. Bij een gerechtelijke incasso leggen onze deurwaarders jouw zaak voor bij de rechter. De rechter bepaalt in een vonnis hoe jouw debiteur zijn schuld moet voldoen.

Wordt er na de uitspraak van de rechter nog niet betaald? Dan kunnen we overgaan op de uitvoering van het vonnis. Dit kan door bijvoorbeeld beslag te leggen op de bankrekening, het loon of de inboedel van jouw debiteur.

Wil je vandaag nog een factuur uit handen geven?
Start dan een incassoprocedure of bel dan naar +31 85 301 85 79.

Incassokosten berekenen

Bereken hier eenvoudig de incassokosten over jouw vordering:

Wat is de hoofdsom?  
Maximale kosten
  Kosten inclusief btw

Opdrachtgeversportaal: jouw dossiers online

In ons opdrachtgeversportaal heb je de mogelijkheid om jouw vorderingen bij te houden door in te loggen op jouw persoonlijke pagina.

24/7 de status van jouw dossiers bekijken? Dat is mogelijk met ons opdrachtgeversportaal. Gebruik om in te loggen de gegevens door ons verstrekt. Wil je deze gegevens opnieuw ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: info@dwkholland.nl

Voorbeeld 14-dagen brief

De 14-dagenbrief moet bij wet bepaald, als laatste herinnering gestuurd worden naar particuliere debiteuren. Hierin moet de hoogte van de incassokosten worden vermeld. Deze kun je uitrekenen met onze incasso-calculator.

Jouw zakelijke debiteur hoeft niet aangemaand te worden. Direct na vervaldatum factuur kun je deze ter incasso aanbieden.

Word picto
14-dagenbrief, voor als je btw-plichtig bent
Word picto
14-dagenbrief, voor als je niet btw-plichtig bent

Deurwaarderskantoor Holland staat voor: makkelijk indienen, korte lijnen, goed overleg en constructief. Gewoon alles wat je zoekt als je een incassobureau nodig hebt!

Marcel van den Oever

Autobedrijf de Goede B.V.

Deze tevreden klanten gingen je voor:

Pin It on Pinterest