Direct een incasso starten:   085 301 85 79
Ik wil direct betalen
Ik wil direct betalen

Nu een incasso starten:   085 301 85 79

Blog van Deurwaarderskantoor Holland
Oude vorderingen? Voorkom verjaring!

3 december 2021

Oude vorderingen?
Voorkom verjaring!

Regelmatig komt het voor dat een onbetaalde nota blijft liggen. Je weet dat je er achteraan moet gaan, maar het komt er gewoon niet van. Wist je dat onbetaalde facturen en openstaande vorderingen kunnen verjaren? Na 5 jaar vervalt het recht om hier nog iets mee te doen. Je kunt de termijn van verjaring verlengen door te ‘stuiten’. Door stuiting wordt de verjaring gestopt en begint de verjaringstermijn opnieuw te lopen.

 

We kennen twee soorten vorderingen:

  1. Een vordering naar aanleiding van een uitspraak van de rechter. Helaas heeft na deze dwingende uitspraak jouw debiteur nog niet betaald.
  2. Een factuur die nog steeds niet betaald is en nooit uit handen is gegeven.

No cure no pay
Voor de eerste soort vorderingen geldt dat wij hiervoor op no cure no pay onze diensten verrichten, alleen daadwerkelijk gemaakte kosten brengen we bij jou in rekening.

Stuiten van een factuur
Voor de tweede soort vordering kunnen wij een ‘stuitingsbrief’ voor jou opstellen. Daarmee wordt voorkomen dat jouw vordering verjaart. Natuurlijk kunnen wij daarna desgewenst een incassoprocedure voor jou opstarten!

Laat geen oude vorderingen liggen!
Heb jij nog oude vorderingen liggen? Regel het vandaag nog en laat ons de vordering(en) pragmatisch oplossen. Dan zorgen wij dat jij jouw geld krijgt. Wij zijn bereikbaar op 085 301 85 79 of stuur een e-mail naar algemeen@dwkholland.nl.

Pin It on Pinterest

Share This