Exploten uitbrengen vergt snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Daarom is dit precies wat Deurwaarderskantoor Holland u garandeert. Als verzorger van deze betekeningen vormen wij het verlengstuk van úw service en úw naam. Met name onze daadkracht in het executietraject doet velen advocaten en notarissen voor ons kantoor kiezen.

‘Onze deurwaarders staan voor u klaar;
bij spoedgevallen ook buiten kantoortijden.’

Voor advies, de status van een lopend dossier of een nieuwe opdracht, staan onze deurwaarders te allen tijde voor u klaar. Ook buiten kantoortijden! Bovendien zijn onze medewerkers in de gelegenheid om uw aanvraag direct te behandelen. Zo loopt uw zaak geen onnodige vertraging op en kunt u snel schakelen.

Profiteer nu van kwantumkorting!

Hoe meer exploten, hoe meer korting u kunt krijgen. Het kortingspercentage wordt bepaald aan de hand van de gefactureerde dienstverlening in het kwartaal voorafgaande aan die periode. U ontvangt van ons vier keer per jaar een update over de status van uw huidige kortingspercentage. Breng uw zaken onder bij Deurwaarderskantoor Holland en profiteer van aantrekkelijke korting op onze dienstverlening!

Advocatuur en notariaat